A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Новини

Лісовий "урожай"

Лісівники-практики знають: ліс починається з насіння. Але, як виявляється, отримати якісне насіння лісотвірних порід у достатній кількості - справа непроста.

08:05 13.09.2023

Про лісові культури та їх догляд

Замало лише посадити ліс. Впродовж перших років після посадки та доповнення лісових культур лісівники дбають про молоді насадження. Ефективний догляд за лісовими культурами сосни звичайної вимагає уважності, планування та постійного моніторингу для досягнення успішного росту та здоров’я дерев.

12:04 06.09.2023

Працівники ДП «Коростенський лісгосп АПК» зустрілись з представником з інформування про мінну небезпеку представництва Датської ради у справах біженців в Україні Ігорем Терещенко

Сьогодні, 15 серпня 2023 року, в приміщенні ДП «Коростенський лісгосп АПК» відбулась зустріч працівників лісгоспу з представником з інформування про мінну небезпеку представництва Датської ради у справах біженців в Україні Ігорем Терещенко.

12:15 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень