A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Новини

15 листопада свій день народження святкує Руслан ДІДКІВСЬКИЙ

Сьогодні, 15 листопада, свій день народження святкує голова громадської організації «Асоціація «Рада керівників» підприємств та організацій міста Коростеня Житомирської області» Руслан Володимирович Дідківський.

11:31 15.11.2023

Державна регуляторна служба України забракувала наказ Міндовкілля № 184

Державна регуляторна служба (ДРС) 20 вересня 2023 року повідомила Міндовкілля, що перелік інвазійних видів дерев, заборонених до посадки у лісах, був ухвалений з порушеннями законодавства. Як наслідок, міністерству, скоріше за все, доведеться скасувати свій наказ або ж Мін’юст скасує його реєстрацію. І все це – на тлі суперечок і дискусій між лісівниками і активістами природоохоронних організацій щодо доцільності заборони культивування кількох видів дерев, що досі були популярними в лісовому господарстві.

09:14 01.11.2023

ЇЖАКИ ВПАДАЮТЬ У СПЛЯЧКУ!

Якщо в холодні місяці ви знайшли "мертвого" їжачка, не закопуйте його, не викидайте на смітник.

10:45 24.10.2023

Працівниками лісгоспу була проведена інвентаризація садивного матеріалу

Перед лісівниками ДП «Коростенський лісгосп АПК» поставлено важливе завдання з відтворення та примноження лісів Коростенщини. Для вирішення цього завдання важливим є створення та вирощування високопродуктивних цінних насаджень, правильний підбір яких для сумісного зростання може забезпечити високу стійкість та продуктивність майбутніх лісів.

14:36 13.10.2023

Про жука короїда

Вчені з Університету Гельсінкі прийшли до висновку, що використання природних ворогів європейського ялинового короїда може допомогти зменшити його популяцію, перш ніж цей жук встигне завдати великої шкоди. Найкращі результати можна отримати, поєднуючи біологічну боротьбу зі шкідниками та ефективне ведення лісового господарства.

09:07 10.10.2023

Хвойні рослини в саду - важливий елемент ландшафтного дизайну

Хвойні рослини в саду - важливий елемент ландшафтного дизайну, адже вони вічнозелені і тому декоративні круглий рік. Сосни, яскраві представники хвойників, по праву вважаються фаворитами озеленення та створення різноманітних декоративних композицій завдяки красі форми крони, розмірам, неповторній чарівності струнких стовбурів і гілок, кольору хвої і шишок.

09:54 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень