A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Новий рік - не привід рубати ялинку!

Дата: 05.12.2023 10:32
Кількість переглядів: 264

Новий рік – це символ переходу одного року до іншого, символ змін, символ прощання зі старим та символ зустрічі нового. На Новий Рік прийнято підбивати підсумки, загадувати бажання та ставити нові цілі.

Фото без опису

Хочемо нагадати жителям Коростенського району, що у грудні – січні працівники ДП «Коростенський лісгосп АПК» будуть вести посилену охорону хвойних насаджень від самовільних рубок.

Так, за кожне самовільно зрізане дерево збитки будуть нараховані відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 травня 2022 року №575 “Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно-заповідний фонд”, розмір яких залежить від діаметра пня зрізаного дерева (для прикладу: мінімальна сума 257 грн. – це якщо діаметр пня до 10см.) Тому попереджаємо, що категорично заборонено самовільно вирубувати ялинки у лісах і шкодити природі та лісовим господарствам.

ДП «Коростенський лісгосп АПК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень