A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Працівники Коростенського лісництва ДП «Коростенський лісгосп АПК» садили ліс спільно з міським головою

Дата: 15.11.2023 09:24
Кількість переглядів: 526

Днями працівники Коростенського лісництва ДП «Коростенський лісгосп АПК» садили ліс спільно з працівниками Коростенської міської ради на чолі з міським головою Володимиром Москаленко.

Фото без опису

На цей раз, саджанцями сосни звичайної, заліснювали ділянку площею 0.9 гектари, а задля гарної густоти майбутнього лісу, було використано 5143 саджанців.

Фото без опису

«Ми використовуємо посадковий матеріал який самі ж і вирущуємо на території нашого лісництва. Площа розсаднику 0,02 гектари. Ми самі висіваємо насіння сосни звичайної, потім доглядаємо за сіянцями, за потреби поливаємо їх, накриваємо затіняючою сіткою та плівкою для пророщування, а вже через рік ми ці сіянці ви користування для заліснення будь-якої ділянки», - розповіла помічниця лісничого Катерина Кутишенко.

Фото без опису

«Сьогодні до заліснення долучився міський голова міста Коростеня Володимир Москаленко спільно з працівниками міської ради. Мені дуже приємно, що в нелегкий для нашої країни час, є люди які завжди раді допомогти нам. Сьогодні, усі разом ми заліснимо ділянку площею 0.9 гектари, а загалом, в осінній період, в Коростенському лісництві ми плануємо заліснити площу 9.8 гектари»,  - сказав лісничий Коростенського лісництва Віктор Тернавський.

Фото без опису

«Щиро вдячний, що працівники ДП «Коростенський лісгосп АПК» надали мені та моїм колегам таку можливість висадити новий, молодий та гарний ліс. Сподіваюсь, що усі саджанці приймуться і як мінімум, через три роки ми зможемо милуватися молодими соснами», - зауважив міський голова Володимир Москаленко.

ДП "Коростенський лісгосп АПК"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень