A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Осіння посадка лісу в Ушомирському лісництві ДП «Коростенський лісгосп АПК»

Дата: 03.11.2023 09:43
Кількість переглядів: 1003

Відтворення лісу – це відповідальна та важка праця. А вдала посадка – це запорука високої приживлюваності, хорошого приросту лісових культур, а отже – високої продуктивності лісових насаджень!

 Фото без опису

В Ушомирському лісництві ДП «Коростенський лісгоп АПК» посадка лісу вже на стадії завершення. Під час осінньої лісокультурної кампанії обсяги відтворення лісу складають  22 га.

Фото без опису

Лісівники Ушомирського лісництва ДП «Коростенський лісгосп АПК»  виростили понад  165 тис. сіянців лісоутворюючих порід.

 Фото без опису

Сосна звичайна – це основна частина насаджень, також присутні і супутні листяні породи, – береза і дуб.

В Ушомирському лісництві ДП «Коростенський лісгоп АПК» дбають про якісний посадковий матеріал для забезпечення власних потреб у достатній кількості.

 Фото без опису

Уже протягом багатьох років для садіння дерев на допомогу працівникам лісгоспу приходять школярі, громадськість, представники органу виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Втім, цьогоріч осіння лісокультурна кампанія була проведена лише силами лісівників та представників Ушомирської територіальної громади.

 Фото без опису

Щоб у майбутньому отримати могутній і здоровий ліс, у лісівників попереду багато роботи. У період досягнення віку стиглості деревини, для формування продуктивних високобонітентних насаджень з великим запасом деревини, лісівники будуть проводити просапку ділянок, потім рубки догляду, прочищення та освітлення.

 Фото без опису

Закликаємо населення бути дбайливими та відповідальними у лісі, цінувати і поважати працю лісівників!

 Фото без опису

Надіємося на взаєморозуміння та допомогу громадян у справі збереження лісових насаджень від пожеж, самовільних рубок та інших лісопорушень.

Збережемо ліс для наступних поколінь разом!

ДП «Коростенський лісгосп АПК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень