A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Коростенський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Лісівники створили новий рекреаційний пункт для відпочинку

Дата: 06.09.2023 11:58
Кількість переглядів: 362

Фото без описуУсім відомий той факт, що ліс чудове місце для відпочинку. В лісі ви можете роздивлятися красу природи, гуляти пішки, влаштовувати пікніки або навіть займатися фотографією.

В Коростенському районі є безліч місць посеред лісу, де можна насолодитися красою природи, відпочити та набратися сил.

Лісівники ДП «Коростенський лісгосп АПК» облаштували десятки рекреаційних пунктів серед мальовничих краєвидів Коростенщини.

До прикладу ось цей рекреаційний пункт «Сосновий затишок» розташований у сосновому лісі неподалік від міста Коростеня Коростенської ТГ Коростенського району. Він має все необхідне для відпочинку на природі: альтанки, столи, лавки, мангали, дрова та інформаційні стенди.

Зона відпочинку відкрита для всіх охочих та є повністю безкоштовною.

Водночас лісівники ДП «Коростенський лісгосп АПК» закликають відвідувачів дотримуватись правил поведінки в лісі: не залишати сміття, не палити вогнище в не призначених для цього місцях та дбайливо ставитись до рекреаційного пункту.

 

Тож запрошуємо кожного відвідати наш рекреаційний пункт.

Рекреаційний пункт на Google Maps: https://maps.google.com?q=50.8839028,28.5502106&hl=uk-UA&gl=ua&entry=gps&lucs=,47071704&g_st=iw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень